Ξεblogare


Αρχική Διαγωνισμός Έπαθλα Εκδηλώσεις F.A.Q. Όροι Συμμετοχής Επικοινωνία

Προφίλ

Ο διαγωνισμός «Ξεμπλόγκαρε» δημιουργήθηκε για να εμπνεύσει μαθητές από όλη την Ελλάδα να σκεφθούν, να φανταστούν, να περιγράψουν, να μοιραστούν ιδέες και να παρουσιάσουν το δικό τους «κόσμο», μέσα από το internet. Ο καθένας μόνος ή ομαδικά θα χτίσει ένα μοναδικό ιστολόγιο (blog) με πρωτοποριακό και συνάμα εκπαιδευτικό περιεχόμενο, μαθαίνοντας να ερευνά και να συνθέτει δημιουργικά με εργαλείο την τεχνολογία, διαγωνιζόμενος για συναρπαστικά έπαθλα.

Ο «Ξεμπλόγκαρε» διοργανώνεται από το Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών και την Ψηφιακή Ελλάδα, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Κοινωνία της Πληροφορίας» που χρηματοδοτείται από εθνικούς πόρους και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ο «Ξεμπλόγκαρε» προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία στους μαθητές να γνωριστούν μεταξύ τους και να παρουσιάσουν μέσα από την δική τους «φρέσκια» ιστοσελίδα, το σχολείο, την πόλη ή το χωριό, το περιβάλλον και τον πολιτισμό αλλά και να δείξουν μέσα από το internet, πώς φαντάζονται την «ψηφιακή Ελλάδα του μέλλοντος».

Δήλωσε Συμμετοχή

Αν είσαι μαθητής Δημοτικού, Γυμνασίου ή Λυκείου, μάθε για τον «Ξεμπλόγκαρε» και δήλωσε συμμετοχή σε 1 από τις 3 κατηγορίες του διαγωνισμού, ανάλογα με το σχολείο που φοιτάς. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να δημιουργήσεις μόνος ή με τους συμμαθητές σου το δικό σου blog, καλύπτοντας 4 βασικά θέματα.

Έπαθλα

Τα 6 καλύτερα blogs (2 από μαθητές Δημοτικού, 2 από Γυμνασίου και 2 από Λυκείου), αφού αξιολογηθούν από Επιτροπή, θα βραβευθούν σε ειδική εκδήλωση το Σεπτέμβριο στην Αθήνα με σημαντικά χρηματικά έπαθλα. Εκπρόσωποι των νικητών μαζί με τους γονείς τους θα παραλάβουν οι ίδιοι τα έπαθλα και θα παρουσιάσουν «ζωντανά» την δουλειά τους στο διαδίκτυο.

 

casino -  ειδησεις σημερα -  livescore -  livebet -  greece news -  ταβλι -  filippos papakonstantinou